Festival Diàlegs BCN

Diàlegs i Músiques del Món

2020 Edició Virtual:

El víncle entre la natura i el cor

Natura

i Espiritualitat

PROGRAMA

 

 

CINE FÒRUM

DIÀLEGS

25 Aniversari de

‘The Ecologist’

Aquest any es celebra el 25 aniversari de la fundació de la revista The Ecologist a Espanya. Ho volem celebrar juntament amb el seu director oferint-vos el documental «El Llenguatge Secret de les Plantes» i una taula rodona amb el Pedro Burruezo (Director de The Ecologist) i el director del documental Alex Trincado.

Un viatge de retorn a l’harmonia amb la Natura i amb l’espiritualitat profunda. Imatges, músiques i intertítols ens conviden a entendre com les plantes i els altres éssers vius anhelen que l’ésser humà torni a la seva essència primordial.

Diàlegs

i Fòrum

Arcadi Oliveres i Àngeles Parra, dos experts en els seus camps ens redefineixen el significat vertader del que es l’ecologia i l’economia. Desmitificant molts dels tópics que se’ls hi associen avui dia i arrelant-ho a la visió sagrada de la que neixen.

L’Anna Fabà i el Pere Garcia ens apropen al llenguatge de la medicina natural. Reconectar amb la natura a través de nosaltres mateixos tot cercant l’equilibri, tant intern com extern.

Concert

Burruezo & Nur Camerata

Al Andalus S. XXI
Església de Santa Maria de Sales, La Cellera de Ter.

 

Pedro Burruezo, veu i mondol
Robert Santamaría, qanun I santur
Jordi Irtega, violoncel I cors
Teo Larosa, flauta
Jordi Rallo, percussions

Col·labora

El festival DialegsBCN és possible gràcies a petites aportacions voluntàries de moltes persones. Si t’ha agradat i ens vols ajudat fes un donatiu:

Apunta’t a la

Newsletter.